https://www.europa-creativa.eu/media

Calendar linii de finanţare active

  • În curs de actualizare ...
Vezi toate măsurile de finanţare »

 

Europa Creativă - MEDIA: Prezent și perspective

Data publicării: 20 Noiembrie 2020

Biroul Europa Creativă – MEDIA România din cadrul Ministerului Culturii - Unitatea de Management a Proiectului vă invită să participați la seminarul online "Europa Creativă MEDIA: Prezent și perspective" , care va fi organizat în data de 24 noiembrie a.c. începând cu orele 14.00 în colaborare cu Festivalul Internațional de Film Buzău – BUZZ. Evenimentul se adresează profesioniștilor din industria cinematografică - potențiali beneficiari ai programului.

Seminarul "Europa Creativă MEDIA: Prezent și perspective"  va aborda oportunităţile de finanţare oferite de Europa Creativă - MEDIA și perspectivele oferite de viitorul program - prezentate de Valentina Miu - coordonator Europa Creativă MEDIA România, studii de caz și modele de bună practică pentru realizatorii de film și pentru organizatorii de festivaluri și prelegeri tematice referitoare la filmul documentar și de animație. Evenimentul va fi moderat de Mihaela Constantinescu - directorul festivalului Festivalul Internațional de Film Buzău – BUZZ și va beneficia de participarea mai multor speakeri care vor împărtăși experiența lor în domeniul cinematografiei: Monica Lăzurean Gorgan, Helga Fodorean și Laura Baron.

Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Vă invităm să vă rezervați un loc înregistrându-vă online aici, până cel târziu în data de 23 noiembrie a.c., orele 23:00.

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta telefonic la numărul 0733.506.155 sau la adresa valentina.miu@europa-creativa.eu.

Vă așteptăm!