https://www.europa-creativa.eu/media

Calendar linii de finanţare active

  • În curs de actualizare ...
Vezi toate măsurile de finanţare »

 

APostLab - Workshop anual de post-producție

Data publicării: 10 Octombrie 2019

DEADLINE ÎNSCRIERI: 14 OCTOMBRIE 2019
28 NOIEMBRIE – 3 DECEMBRIE 2019, BUCUREȘTI – ROMÂNIA

APostLab este un workshop de post-producție care este susținiut de Programul Europa Creativă MEDIA al UE, iar ediția a 10-a se va desfășura la București în perioada 28 noiembrie și 3 decembrie 2019.

Termenul limită pentru înscrieri: 14 octombrie a.c.

Workshopul de 6 zile este conceput pentru:

  • producători care au un proiect de co-producție internațională (lungmetraj sau serial TV) în stadiul de dezvoltare, finanțare sau pre-producție
  • coordonatori de post-producție independenți sau care lucrează într-o companie

Despre Workshop

Veți învăța cum să luați în calcul încă de la început post-producția și VFX în proiectele pe care le aveți. Workshopul va acoperi toate componentele cruciale – de la buget și planificare la aspectele creative și tehnice. Obiectivul: la finalul workshopului veți avea cunoștințele necesare pentru a preveni blocajele ce pot surveni în procesul de planificare și bugetare și veți putea discuta de la egal la egal cu toți cei implicați în post-producția lungmetrajelor și serialelor pe care le veți produce. Programul cuprinde și detalii despre elementele necesare pentru lansarea
unei producții pe piața internațională.

Subiectele acoperite includ ordinea și programarea diverselor etape de producție, bugete și aspecte tehnice, dar și gestionarea elementelor creative cum ar fi sunetul și VFX.

Workshopul se va desfășura în engleza și cuprinde prezentări, training individual și sesiuni de lucru în grup aplicate pe proiecte.

Condiții de eligibilitate, taxe de participare

La workshop pot participa producători care au un proiect în stadiul de dezvoltare, finanțare sau pre-producție și coordonatori de post-producție.

Numarul maxim de participanți este 24.

Taxele de participare: 1.600 € pentru producători și 1.300 € pentru coordonatorii de postproducție.Taxele includ cazarea și mesele dar nu includ costurile de transport.

Participanții care au nevoie de sprijin financiar și nu îl pot obține de la centrele cinematografice din țara de proveniență pot solicita organizatorilor APostLab o bursă sau acoperirea costurilor de transport.

Vreți să știți mai multe?
Mai multe informații despre worksop găsiți pe www.apostlab.com .

Deadline înscrieri: 14 OCTOMBRIE 2019 - 24:00 CET

Sunteți interesat?
Trimiteți înscrierea acum la https://apostlab.com/call-for-applications-bucharest-2019/

APostLab este un proiect susținut de Creative Europe MEDIA