Calendar linii de finanţare active

Vezi toate măsurile de finanţare »

 

“Live Skills” - Online Workforce Survey Progress

Data introducerii: 09 August 2017

În cadrul proiectului european “Live Skills” finanțat prin programul Erasmus+, proiect coordonat de către British Council, România este partener. Pentru implementarea proiectului, vă rugăm să acordați 5 min din timpul dumneavoastră completării chestionarului online disponibil accesând următorul link: https://form.jotformpro.com/71443050448956

Scopul proiectului este de a îmbunătăți sistemul educaţional în materie de competențe dobândite și mai precis, în sectoarele audio-video (AV) și live performance (LP), prin abordarea nevoilor pieței pentru tehnologiile digitale, noi tehnologii, managementul artelor și abilități antreprenoriale și, astfel, să sporească relevanța sistemelor EFP inițiale și continue în patru state membre UE - cerințele pieței muncii specifice.

Cercetarea, care are la bază un chestionar scurt și anonim, va contribui substanțial la dezvoltarea a trei noi cursuri inovatoare pentru sectoarele menționate în Bulgaria, România, Grecia și Maria Britanie.

În acest context, cercetarea mai sus menționată la care vă invităm să contribuiți cu expertiza dumneavoastră, va evidenția unele lipsuri de competențe, în special în domeniile:
A) managementul artelor,
B) tehnologii digitale și noi tehnologii,
C) antreprenoriatul cultural.

Menționăm faptul că o serie de competențe specifice legate de aceste trei domenii au fost identificate din prima fază de cercetare (focus grup).

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat prin completarea chestionarului disponibil accesând link-ul: https://form.jotformpro.com/71443050448956

Notă:  Chestionarul este redactat în limba engleză, dar răspunsurile pot fi formulate și în limba română.

Termenul limita de completare a chestionarului este data de 20 august 2017.