Calendar linii de finanţare active

 

MFI Script 2 Film Workshops 2017

Data introducerii: 21 Februarie 2017

MFI SCRIPT 2 FILM WORKSHOPS este un program de formare pentru profesioniștii din cinema susținut de Europa Creativă – MEDIA și reprezintă o platformă pentru scrierea de scenarii și dezvoltarea proiectelor de film europene și internaționale. Programul prezintă o metodologie privind dezvoltarea proiectelor participante și constă în patru sesiuni intensive pe an bazate pe lucrul în echipe, studii de caz și consultări individuale

Dezvoltarea de scenarii. Programul contribuie la dezvoltarea scenariilor participante, de la prima la ultima versiune a scenariului. În cadrul workshopurilor care vizează analiza, revizuirea și rescrierea scenariilor, programul își propune să realizeze scenarii solide care să aibă un impact puternic la nivel internațional.

Dezvoltarea proiectelor.  Programul oferă participanților instrumente pentru dezvoltarea efectivă a proiectelor- prezentare, finanțare, realizarea de coporoducții. De asemenea, programul analizează proiectele participanților din perspectivele piețelor și publicului și contribuie la realizarea strategiei de dezvoltare.

De asemenea, programul oferă locuri selectate pentru scenariștii fără un proiect atașat dar care doresc să-și îmbunătățească experiența practică.

Sesiuni:

  • 25 iunie - 6 iulie 2017, Nisyros, Grecia
  • August / Septembrie 2017, online
  • 8 Octombrie - 15 Octombrie 2017, Rhodos, Grecia
  • Decembrie 2017, online

Termenele limită pentru trimiterea aplicațiilor:

  • 6 martie 2017 – pentru aplicanții cu proiect
  • 20 aprilie 2017 – pentru aplicanții fără proiect

Pentru informații suplimentare: http://www.mfi.gr/

Call for applications

Contact:

Mediterranean Film Institute

Varvaki 38, Athens 114 74, Greece
Submissions: P.O. Box 13759, Athens 10310, Greece
Tel/Fax: +30 210 645 7223
E-mail: info@mfi.gr