Calendar linii de finanţare active

 

Chestionar Strategie sectorială pentru domeniul culturii şi patrimoniului naţional pentru perioada 2014-2020

Data introducerii: 21 Decembrie 2012

Având în vedere atribuţiile desemnate de către Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional şi în conformitate cu HG nr. 67/2005, Centrul de Cercetare şi Consultanţă în Domeniul Culturii a demarat realizarea proiectului de Strategiesectorială pentru domeniul culturii şi patrimoniului naţional pentru perioada 2014-2020.

Vă invităm să participaţi la redefinirea obiectivelor, priorităţilor şi principalelor direcţii de acţiune ce vor fi puse în aplicare în concordanţă cu obiectivele regulamentelor europene.

În contextul desfăşurării procesului de programare a fondurilor europene pentru viitorul cadru financiar multianual al Uniunii Europene (2014-2020) este foarte important ca dumneavoastră să completaţi chestionarul ataşat care va fundamenta proiectul de Strategie sectorială pentru domeniul culturii şi patrimoniului naţional pentru perioada 2014-2020.

Vă rog să trimiteţi chestionarul dumneavoastră completat până la data de 10 ianuarie 2013 la următoarea adresă de e-mail: office@culturadata.ro .

Vă mulţumim!

Valentina Miu
Director general

 

Centrul de Cercetare şi Consultanţă în Domeniul Culturii este o instituţie subordonatăMinisterului Culturii şi Patrimoniului Naţional, cu atribuţii în domeniul cercetării sectorului cultural din România şi în domeniul consultanţei şi promovării programelor europene din domeniul culturii şi audiovizualului, conform HG. nr. 67/2005, cu modificările şi completările ulterioare.

Contact:
Centrul de Cercetare şi Consultanţă în Domeniul Culturii
www.culturadata.ro 
www.media-romania.eu , www.cultura2007.ro
office@culturadata.ro
Barbu Delavrancea 57, Bucureşti
Tel./Fax: 021.311.63.13